Novetats
-
Tast a parells
🍷Primer Tast a Parells🍷
🍇Tornen les experiències enoturístiques🍷
Sortida des de l’Agrobodega El Parral caminant fins la Finca la Bateria on gaudirem d’un tast compartit a l’aire lliure.
Per més info. fes clic. -
Tastos confinats D.O Empordà
Una proposta innovadora que podrem gaudir tots des de casa.
Sensacions, emocions i una experiència única que podràs viure des del sofà de casa!
T'animes? Clica a l'enllaç per veure més informació.
#JoEmQuedoaCasa #EmpordaDesdeCasa
-
La cistella del parral
Si vols participar al sorteig d'aquesta cistella...
1) Segueix-nos a @agrobodegaelparral i like a la foto.
2) Etiqueta a 2 persones.
3)Comparteix-nos a la teva història.
ESTIGUES ATENT, EL DIVENDRES DIA 20 PUBLICAREM EL GUANYADOR/A -
NEGRET, EL NAP NEGRE DE CAPMANY
Amb l'arribada del fred i la tramuntana, ja tenim els Negrets, el Nap Negre de Capmany, que podreu gaudir i trobar al Parral fins a final de temporada!.
-
VI AMB OSTRES & JAZZ
Activitat per a tots els públics.
Degustació d’ostres i vins de la DO Empordà acompanyat de música en viu a càrrec del grup de Jazz Tros de tRAÇ.
-
VÍVID A CAPMANY
Aquest abril viu el VÍVID, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava. Les botigues i els Cellers del poble de Capmany, participen en noves i diferents experiències enoturístiques per descobrir la màgia del vi.
-
HUGAS DE BATLLE
Ampliant la gamma de vins amb el Celler Hugas de Batlle. Vins entre mar i muntanya nascuts a Colera. Varietats com la Carinyena (o Samsó) o la Garnatxa Negra seran testimonis d'aquests vins amb tanta personalitat "tramuntanera".
-
TORRE DE CAPMANY GARNATXA VELLES SOLERES
PREMI VINARI D'OR 2018 al millor vi dolç, ranci i de postres per la nostra garnatxa dolça Torre de Capmany - Velles Soleres. Un premi que explicita tota la feina que fan al celler.
-
T'ESTIMI 2017
Vi d'autor - És un vi amb una gran expressió aromàtica, d'un color groc intens. En tastar-lo s'intueix el caràcter empordanès. Estructurat i voluminós en boca i una lleugera tenacitat. Recomanable per menjar amb arrossos de peix, de muntanya i formatges.