Agrobodega

LA HISTÒRIA DE LA COOPERATIVA EL PARRAL

El sindicat agrícola El Parral es va fundar el 29 de març de l’any 1916. El celler original constava de només una nau, que es va construir a principis del segle XX amb la col·laboració de tots els socis de la cooperativa. Posteriorment, s’hi van afegir dues naus més. Així, l’edifici va arribar a tenir capacitat per a prop de dos milions de quilos de raïm.


L’any 1977, la Cooperativa Agrícola El Parral va arribar a tenir 95 socis.


A partir de l’any 2010 és va dissoldre la cooperativa i va passar a ser propietat de l’Ajuntament de Capmany. Després d’uns anys en desús l’ajuntament va posar en lloguer la nau més antiga de la cooperativa, on actualment podem trobar-hi l’Agrobodega El Parral.


QUI SOM

Miquel Llosa criat entre vinyes, amant de la terra i sommelier, va apostar fort per recuperar i tornar a obrir les portes de la nau més antiga de la Cooperativa de Capmany.

Mantenint l'estructura i el disseny de com era abans, oferim en un sol espai tots els vins del poble donant a conèixer el patrimoni de l'Alt Empordà a la resta del territorio. Introduint cada vegada més vins i productes artesans, fa que la nostra oferta sigui més extensa i variada, d'aquesta manera oferim més possibilitats per trovar el millor vi.

Oferim un servei complet i personalitzat per a cada client. Volem que gaudiu i en feu una experiència única. Els nostres coneixements us ajudaran a escollir el millor producte per a cada ocasió.